Spuiterij

Spuitwerken

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten meubelspuitwerken: eiken, kersen, vuren, noten, MDF. De meubelen kunnen naar uw wens afwerking gespoten worden: natuur houteffect, mat, zijdeglans, hoogglans.

Beitswerken

De meubelen kunnen ook voorzien worden van een beitskleur naar uw smaak. Wij hebben de beschikking over honderden verschillende kleuren beits. De meubelen worden eerst in een beitskleur gespoten waarna deze voorzien worden van 2 lagen blanke twee componenten lak.

Meubelrenovatie

Stel u heeft al 20 jaar dezelfde meubelen en u bent nog steeds tevreden over de meubelen, maar u zou deze in een andere kleur gespoten willen hebben. Of de kleur van uw meubelen bevalt u nog steeds, maar er zitten gebruiks sporen zoals krassen en kringen op. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij schuren de meubelen helemaal kaal en spuiten er een nieuwe laag overheen. En u krijgt gegarandeerd geen kringen van de mokken met koffie, want wij spuiten alle meubelen in een kwaliteits twee componenten lak. En H.S. Coatings is een van de weinige bedrijven die de meubelen schoonmaken d.m.v. schuren, dat wil zeggen dat u ook weer gladde meubels terug krijgt. Daarbij krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de laklaag.

Keukenrenovatie

U kunt bij ons ook terecht voor een keukenrenovatie. Dat wil zeggen dat wij de deurtjes opnieuw in de lak zetten, voordat wij eerst de oude laklaag eraf schuren. Ook als u ingewikkelde puntdeurtjes met groeven hebt is dat voor ons geen probleem. MDF deuren, die in een RAL kleur zijn, kunnen wij overspuiten in een andere kleur. Tevens kunnen wij ervoor zorgdragen dat er nieuwe deuren gemaakt worden als u iets heel anders wilt. Dit doen wij met een meubelmaker waar wij dagelijks mee samenwerken.

Radiatoren

Wij spuiten en renoveren ook radiatoren in de gewenste kleuren. De radiatoren worden gespoten in een speciale lak die bestemd is voor ijzeren materialen.

H.S. Coatings
E: info@hscoatings.nl
I: www.hscoatings.nl